Rörinspektion

En bra investering och försäkring
Rörinspektion - En god investering

Undvik obehagliga överraskningar!
Vi utför en rörinspektion som ger dig status på rörsystemen i din fastighet. Genom statusuppdateringen får du kontroll på rören och på så sätt kan du agera med åtgärder i tid. Du slipper obehagliga överraskningar i form av fukt och vattenskador som kan bli mycket kostsamt.

I sammarbete sammarbete med systerbolaget JP Spolservice AB utför vi rörinspektioner till privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare. Allt vi gör, ser vi till att utföra noggrant, kvalitativt och säkert. Behöver du hjälp och vill ha en kamerainspektion i din fastighet? Vi erbjuder en smidig och funktionell lösning på rörproblem för både fastighetsägare och boende. Låt oss hjälpa dig med en kamerainspektion så vi kan hjälpa dig att åtgärda eventuella fel i tid.
Rörinspektion och avloppsunderhåll med JP Spolservice AB

Tillsammans med vårt  systerbolaget JP Spolservice AB har vi all kompetens som behövs för att kunna erbjuda avloppsunderhåll av högsta kvalitet. Vi erbjuder förutom våra kunniga spolbilsoperatörer även STVF certifierad personal och auktoriserade rörinstallationer. Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten.
Låt oss hjälpa er i Göteborg eller någon annanstans i Sverige!